garai-kftCégünk 1992-ben alakult Garai Vagyonvédelem néven. Az első években főleg riasztóberendezések telepítésével foglalkoztunk. Azt követően folyamatosan építettük be tevékenységünkbe a kaputelefonok, autóriasztók, videó megfigyelő- és rögzítő rendszerek, beléptetőrendszerek, tűzjelző rendszerek, szénmonoxid érzékelők telepítését és karbantartását.

Szarvas városában 1994 májusában szervezetünk beüzemelte az első távfelügyeleti rendszert. A távfelügyelet létrejöttét és működését a helyi rendőrség támogatta. A rendszer működtetése nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy a betörések száma Szarvas városban és vonzáskörzetében csökkent. Ma több mint 1000 felügyelt rendszert működtetünk.

1997. február 1- től GARAI Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. néven folytattuk tevékenységünket. Szervezetünk folyamatosan fejlődik. Az alkalmazotti létszám növekedett, eszközeink köre is jelentősen bővült. Munkatársaink megfelelő szakmai végzettséggel rendelkeznek a tevékenység végzéséhez.

2003 -ban bevezettük az MSZ EN ISO 9001:2001minőségirányítási rendszert, melyet folyamatosan ellenőrzünk és fejlesztünk. Szervezetünk rendelkezik a tevékenység irányításához és ellenőrzéséhez szükséges műszaki ellenőri és felelős műszaki vezetői jogosultsággal.

Tevékenységünkbe beletartoznak:

lakóépületek, nyaralók, irodák, üzletek, ipari üzemek biztonságtechnikai rendszereinek tervezése, kivitelezése, hosszútávú felügyelete, folyamatos karbantartása, szükség esetén javítása, kiegészítése, áthelyezése. A feladatokat jól képzett szakembergárda végzi korszerű eszközökkel, folyamatosan, szakképzésekkel bővített tudással. Elvégezzük a hatósági egyeztetéseket, engedélyeztetéseket. Biztosítási ügyek intézéséhez a megfelelő szakvéleményeket elkészítjük.

Vállalkozási felelősségbiztosításunk garancia a tevékenység legapróbb részleteire is. Árajánlatot a védeni kívánt objektum méretétől, rendeltetésétől és földrajzi távolságától függetlenül , előzetes felmérés vagy terv egyeztetés után díjmentesen készítjük.