riasztorendszerek

Vállaljuk különböző objektumok ( magánlakások, üdülők, üzlethelyiségek, középületek, egyéb létesítmények ) beltéri és kültéri riasztóberendezéseinek tervezését, kivitelezését, távfelügyeletet, karbantartását.

A beépítésre kerülő rendszerek magas minőségi osztályúak, megfelelnek a Magyar Biztosítók Szövetsége ( MABISZ ) előírásainak.

Mindig szem előtt tartva a fejlődést, igyekszünk a legkorszerűbb eszközöket beépíteni, ugyanakkor fontos az ár- teljesítmény viszony is. Minden rendszert egyedileg tervezünk a megrendelők igényeit figyelembe véve!

Az árajánlat elkészítése díjmentes.


Érdeklődés esetén, előzetes egyeztetés után a helyszínen a pontos igényeket rögzítjük, valamint a rendelkezésre bocsájtott dokumentumok alapján készítjük el ajánlatunkat. Árszínvonalunkat, műszaki színvonalunkat az elkészült rendszerek magas száma minősíti.

A hazai forgalomban kapható, a vagyonvédelem minden részére kiterjedő eszközöket forgalmazzuk, így szinte minden problémára találunk megoldást! Egy riasztórendszer a betörést megakadályozni nem tudja, de a kiváló műszaki színvonal, megfelelő karbantartás, időszakos ellenőrzés esetén pontosan jelzi a 24 órás Távfelügyeleti Szolgálatnál a behatolás tényét, időpontját és helyét.